Új építésű lakások Kecskeméten.

Vészhelyzet okozta hatásokról

Tisztelt Ügyfeleink, kedves leendő OTTHON tulajdonosok!

Nehéz mostanság üzleti információkkal kapcsolatban megszólalni, írni, hiszen már az egész világ egy láthatatlan ellenséggel küzd. Azt is tudjuk már, hogy bizonyos régiókban hatalmas, máshol kezelhető kihívásokat okoz ez a magánéletünkben. Mi ezt a helyzetet is a cégünk múltjában már megszokott hozzáállással menedzseljük!

EMBERKÉNT
Ez a legfontosabb! Nem kívánunk úgy tenni, mintha az üzlet zavartalanul működne tovább, nem is kívánjuk azt kommunikálni, hogy mindenhol minden rendben, csak azért, hogy egy-egy újabb vásárlás reményében megnyugtassuk Önöket. Nálunk is megjelent az aggodalom, a féltés családon belül, és minden javasolt szabályt betartunk a problémák megelőzése miatt.

STABIL ÜZLET VEZETŐIKÉNT
Üzleti oldalról elmondhatjuk, hogy valóban zavartalanul haladnak a folyamatok. Cégünkre mindig jellemző volt, hogy a meghirdetett határidőket tartottuk, még ha ez sok esetben extra finanszírozást is igényelt részünkről. Számunkra mindig a vevőink elégedettsége volt a legfontosabb. Jelenlegi építkezésünknél is a kitűzött határidők mentén folyik a munka, és mivel bizonyos folyamatokban a tervezetthez képest előrébb tartunk, az építkezésünket az esetleges újabb központi intézkedések is kevésbé érintik majd, mint a piacot általában. Fontos tudni, hogy projektjeink minden esetben a megfelelő pénzügyi háttér meglétekor kezdődtek, banki vagy egyéb finanszírozást nem igényeltek. Ebben cégünk egészen egyedi szerepet vívott ki magának a piacon, melyet vásárlóink előnyére fordítunk.

FELELŐS SZEMÉLYKÉNT
Folyamatainkat – elsősorban az értékesítésben – megfelelően igazítjuk az új helyzethez. Középpontjában a leendő otthonok tulajdonosainak maximális védelme áll. Mind videós, mind személyes találkozásra van lehetőség, utóbbit a szabályok tökéletes betartása, a védelem teljes biztosítása mellett.

OTTHONOK ÉPÍTŐJEKÉNT
Az otthon fogalma felértékelődik ezekben a hónapokban. Az emberek számára mindig is a legfontosabb dolgok egyike volt, de most egyértelműen a fókuszba került. Nem lakóhelyeket építünk csupán, hanem otthonokat teremtünk. Ez mindig is a jelmondatunk volt, és ezt még inkább szeretnénk hangsúlyozni a jövőben. Az embereknek, Önöknek, most több idejük van tájékozódni, információt gyűjteni, döntéseket hozni. Otthonnal kapcsolatos döntésekben pedig igazi partnerek szeretnénk lenni az Önök számára!

A folyamatokról történő tájékozódással vagy értékesítési információkkal kapcsolatban keressenek bennünket bizalommal az elérhetőségeinken.

Kívánjuk Önöknek, hogy egészségben és békességben teljen ez az időszak! Vigyázzanak magukra!

Kecskemét, 2020. március 31.

Simon József, Simon Gergely, Simon Bence